Nytårsrefleksion i Simeons Kirke

Søndag 21. januar kl. 12.30-17.00 i Simeons Kirke

Hvad har fyldt i dit liv? Hvad skal der være mere af og mindre af?Tilmeld dig denne dag til refleksion og kreativ tænkning om det stadigt unge år 2024.

Alle deltagere møder op mednotesbog, skriveredskab, tæppe og behageligt tøj. Sammen bruger vi nogle timer på skrive-meditation over 2023 på godt og ondt, og på hvad vi ønsker os af tiden, der kommer. Hver deltager ’flytter ind’ på sin egen kirkebænk, og vi sørger for forfriskninger undervejs.

Det er et meditativt arrangement, hvor tankerne sættes i gang af præst og refleksionsleder Louise Britze. Deltagerne fordyber sig stille, hver for sig i en lang række korte skriveopgaver og får dermed den personlige refleksion med hjem.

Man er ikke forpligtet til at dele sine private tanker med de øvrige deltagere. Både nye deltagere og gengangere fra tidligere år er velkomne.

Kl. 12.30 Velkomst og præsentation.

Kl. 12.45 Gennemgang af erindringer om 2023 med refleksion over, hvad vi har taget med os måned for måned, og hvordan det er gået på vigtige områder af vores liv.

Kl. 14.15 Pause, forfriskninger og kort andagt med mulighed for lystænding.

Kl. 14.45 Gennemgang af ønsker og intentioner for resten af 2024 ud fra emner som hverdag, økonomi, kreativitet,
kærlighed, åndelighed/tro, familie og andre relationer.

Kl. 16.30 Afrunding og tak for i dag.

Deltagelse er gratis

Tilmelding HER