Tal med en præst

Tal med en præst

Vidste du, at man kan tale med præsten om alt mellem himmel og jord? Ofte er det, når livet kan synes svært, hvis man oplever krise, konflikt, sorg eller depression, at det kan give mening at kontakte præsten og bede om en samtale. 
Det, man taler med præsten om, kommer ikke videre. Ingen anden person i vort samfund har så skærpet tavshedspligt som en sognepræst.

Tag en tale-tur med præsten

Under corona-krisen, hvor vi pludselig ikke længere måtte være i samme rum, og kirkerne var lukket, så var præsterne stadig i gang, og en ny tradition opstod: Man kunne gå en tur med præsten udenfor for at tale om det, der fyldte meget. Det viste sig at være en måske mere uforpligtende måde at mødes på, så nu kan man både mødes med præsten på et kontor i kirken, 
men også til en tale-tur på Nørrebro. Du skal bare ringe eller skrive til præsten. 

Det bliver mellem os

Der er flere fordele ved at henvende sig til en præst. Det er gratis og man kan få en samtale med kort varsel. Skulle det vise sig, at man ikke bryder sig om præsten, kan man bare finde en anden. En nem måde at gøre det på, er ved at gå en tur i kirke og høre hvordan præsten prædiker. Det nemmeste er dog at finde præstens telefonnummer under Kontakt og Info og få en aftale i hus. For når man er sikker på, at det ikke kommer videre, er det godt at have en at snakke med.

Louise Britze

Telefon: 51 32 97 94
Mail: lobr@km.dk

Træffes efter aftale.

Mandag fri